Nieuws

4 oktober 2011 (Leuven)

Verhuis "Werkhuizenstraat" naar "Martelarenlaan"

Met de opening van de nieuwe NMBS-parking aan de achterzijde van het station in Leuven, nemen wij ook definitief onze intrek in deze nieuwe parking en moeten wij onze standplaats in de Werkhuizenstraat sluiten.

Wie een wagen wil aan Leuven station, is hiermee beter geholpen : de nieuwe standplaats is dichter bij het station gelegen en de wagens staan bovendien overdekt. Voor de mensen uit Kessel-Lo en andere wijken aan de achterzijde van het station : de nieuwe standplaats blijft natuurlijk tot beschikking van deze gebruikers (samen met standplaats De Becker Remy), maar ondertussen werd ook een dossier ingediend bij de stad voor de opening van een aantal nieuwe standplaatsen, ondermeer in deze buurt. Wordt dus nog vervolgd.

De wagens op deze standplaats kunnen gereserveerd worden onder de standplaats MARTELARENLAAN (en dit vanaf donderdagnamiddag 6 oktober). Om misverstanden te vermijden, wijzigden we ook de naam van de standplaats aan de voorzijde van het station. Deze standplaats wordt behouden, maar vind je nu terug op de site onder de naam PARKING DE BOND (en dus niet langer Leuven Station).

Op standplaats Martelarenlaan komen donderdag de eerste wagens te staan, met name 2 wagens uit klasse 1 en een combo cargo (2 zitplaatsen + laadruimte met laadvloer voor verhuizen, ...). Verdere uitbreiding is hier nog mogelijk. De wagens staan er op verdiep -1 en dit vlak bij de voetgangersin- en uitgang op het plein aan de achterzijde van het station. Een gedetailleerde plaatsbeschrijving kan je terugvinden op de site onder de standplaatseninfo (vanaf woe 5 oktober) - gelieve deze info even door te nemen (of uit te printen en mee te nemen) bij eerste gebruik. De nieuwe standplaats is ideaal gelegen, vlakbij het station .. maar net zoals andere standplaatsen in parkeergarages kan het bij een eerste gebruik even wennen zijn om de plaatsen te localiseren.