In de kijker

Voordelen als cambio-gebruiker

Korting bij Blue-bike

Als cambio-gebruiker hoeven we je niet meer te overtuigen van de vele voordelen van gedeelde mobiliteit. Makkelijk, voordelig, milieubewust .. de voordelen zijn legio.
Ook de combinatie van trein+cambio lijkt aan te slaan : meer en meer cambio-gebruikers geven aan af en toe (of vaak) de trein te combineren met cambio als na-transport. Dat is net de reden waarom we ernaar streven in elke cambio-stad een standplaats te hebben aan of nabij het station.

In 2010 werd in België Blue-bike opgestart, een systeem van deelfietsen dat zich (in aanvulling op de trein als hoofdvervoermiddel) uitstekend leent voor kortere ritten op de plaats van jouw bestemming. Cambio en Blue-bike geven jou nu graag de kans om kennis te maken met dit fiets-uitleensysteem.

De deelfiets aan de treinstations

Blue-bike: dat is de deelfiets die voor jou klaarstaat aan 37 treinstations in heel België. Ideaal om na je treinreis snel op je eindbestemming te komen.
Je bepaalt volledig zelf je route en bovendien heb je geen last van parkeerproblemen. Het gemak van een fiets thuis kende je al. Met Blue-bike geniet je hier voortaan ook van in heel België

Probeer het uit!
Een Blue-bike abonnement kost 12 € per jaar. Per ontlening van een blue-bike betaal je 3,15 € per dag. Cambio-gebruikers krijgen bij het abonneren 2 ritten gratis. Vraag je code aan bij de cambio klantendienst en registreer je bij blue-bike.

Korting bij VAB

Als cambio-gebruiker krijg je een korting op volgende VAB-tarieven :
- permanente, jaarlijkse korting van 20% op een jaarpolis VAB Reisbijstand
- eenmalige korting van 20% bij aanschaf van een VAB-pechservice

Interesse?
Vul het online aanmeldingsformulier in dat u vindt via de link hieronder. VAB neemt de verdere afwikkeling ter harte.

VAB aansluitingsformulier voor cambio-gebruikers

Korting bij Hertz

Dankzij de samenwerking met Hertz kan je als cambio-gebruiker bij Hertz een wagen huren aan interessante tarieven.

De voordelen :
- tot 15% korting op de Hertz tarieven voor particulieren
- weekendtarief (vanaf 2 dagen, de nacht van zaterdag op zondag inbegrepen)
- geen extra kosten voor een extra bestuurder bij reservatie in België
- keuze uit een ruim gamma aan wagens
- je kunt een wagen huren in één bepaald Hertzkantoor (in België) en deze terugbrengen in een ander Hertz-kantoor (in België)

Korting bij De Lijn (inwoners Dendermonde)

Woon je in Dendermonde (gedomicilieerd in Dendermonde op het ogenblik van de aanvraag) en ben je ingeschreven bij cambio? Dan hebben alle inwonende gezinsleden recht op een korting van 50% op de prijs van een Buzzy Pazz of Omnipas (met een geldigheidsperiode van 1 maand, 3 maand of een jaar). Je betaalt dus slechts de helft van de normale kostprijs, de andere helft krijg je cadeau van de stad. Met dank aan de stad voor deze geste! Meer info bij de stad Dendermonde dienst Mobiliteit (052 25 11 42)