Nieuws

28 juni 2011 (Gent-Antwerpen)

Update - Cambio goes smart

Na de succesvolle test van vorige zomer breidt cambio haar aanbod in Gent en Antwerpen uit met 2 smartjes. De smart is een compacte 2-zitter met een ruim interieur, biedt optimale bescherming, laat zich makkelijk parkeren en heeft bovendien een lage CO2-uitstoot. Redenen te over dus om de smart een plaatsje te geven in ons wagenpark.

Net zoals de Citroen C3 (klasse Mini-Luxe in Gent, Antwerpen en Leuven) bieden deze smartjes wat extra comfort en zijn zij voorzien van airco, gps, ... Daarnaast is er het gebruiks/parkeergemak van een kleine wagen en het rijgemak van een automaat. De wagens zijn namelijk uitgerust met een volautomatische versnellingsbak, uw linkervoet hoeft u bij het rijden dus niet te gebruiken. Even wennen, maar uiterst comfortabel in drukker verkeer waar u vaak moet starten en stoppen.

Bovendien werd gekozen voor de cabrio-uitvoering zodat u bij mooi zomerweer kunt genieten van een ritje met open dak. Gelieve er echter op te letten dat het een 2-zitter betreft en dat ook de bagageruimte relatief beperkt is.

Tijdens de zomermaanden (mei-sept) bieden we deze kleine, maar cabrio-versie in luxe-uitvoering aan tegen het tarief klasse 2, buiten het zomerseizoen in klasse 1.

Gezien de startprocedure toch wat afwijkt van de 'doorsnee'-wagen werd een duidelijke handleiding voorzien in het cambio-boordboek in de wagen om de gebruiker op weg te helpen. Een korte samenvatting (starten in 3 stappen) hangt aan de spiegel van de wagens.


Zin om eens uit te proberen? De wagens staan vanaf vrijdag 27 mei ter beschikking op de standplaatsen Hendrika en Rozemarijn (Gent). Ze kunnen vanaf vandaag gereserveerd worden onder klasse 2 - type "micro smart autom" (zowel via internet als via de telefooncentrale).

Update 27 juni - smarts voor Antwerpen geleverd en beschikbaar voor gebruik.

Veel rijplezier!


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.