Nieuws

25 mei 2012 (Antwerpen)

E-cambio van A

Na Gent breidt cambio nu ook in Antwerpen haar aanbod uit met elektrische voertuigen.

In eerste instantie enkel tijdens de weekends en dit in samenwerking met de stad Antwerpen : vanaf 1 juni kunnen cambio-gebruikers tijdens de weekends (en feestdagen) gebruik maken van de elektrische wagens van de stad (model NISSAN LEAF). Dit betreft een proefproject tussen cambio en de stad (binnen het kader van het Olympus-project) en er wordt gestart met 1 wagen. Indien alles succesvol verloopt wordt het aanbod uitgebreid naar 3 elektrische Leafs van de stad. De Nissan Leaf betreft een ruime en goed uitgeruste wagen die door de stad echter aan onze gebruikers uitgeleend wordt tegen het tarief prijsklasse 1 ... waarvoor dank. Uitlenen kan aan standplaats Den Bell.

De komende weken zal het aanbod bovendien uitgebreid worden met een "voltijds" e-cambio voertuig (Mitsubishi I-MiEV) aan Antwerpen Centraal.

De elektrische wagens van cambio gebruiken kan heel simpel :
- 1 even de handleiding doornemen (bevat zowel informatie over de Nissan Leaf als de I-MiEv)
- 2 de aanvullende voorwaarden aanvaarden en zich laten registreren als e-cambio gebruiker
- 3 reserveren .. en rijden.

Opgepast, reserveren kan pas vanaf woensdag 30 mei.

Meer informatie
Wie interesse heeft in het gebruik van de (elektrische) deelwagens kan meer info vinden op www.cambio.be (rubriek Info Downloaden - Elektrisch Rijden).

Registreren kan online via mycambio : log in onder mycambio en registreer je via de link in het linkermenu. Een vijftal minuutjes later ontvang je een bevestiging via email en kan je al onmiddellijk reserveren. Wel nog even voor je eerste rit de e-handleiding doornemen, aub.

Of bekijk even ons intro-filmpje dat je, alvast virtueel, elektrisch de weg op helpt : E-cambio : eenvoudig.elektrisch.rijden.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.