Nieuws

27 maart 2015 (Mechelen)

Nieuw in het aanbod : Prius

Mechelen telt momenteel 11 cambio-ophaalpunten (in totaal 16 cambio deelautos). Samen met de stad wordt momenteel verdere uitbreiding gepland om aan de groeiende vraag tegemoet te komen.

Maar we wachten niet tot de opening van een nieuwe standplaats om het aanbod uit te breiden : vanaf 4 april komt er een extra deelauto in het aanbod ... zij het dan deeltijds.

Stad Mechelen stelt vanaf dat weekend immers één van haar voertuigen ter beschikking van de inwoners van de stad via ons deelsysteem ... een deeltijdse deelwagen dus. Daarmee wordt ons aanbod ineens ook uitgebreid met een nieuw en ruimer model, namelijk een berline.

Concreet kan je vanaf het weekend van 4 april elke zaterdag en zondag een Toyota Prius ontlenen aan standplaats Veemarkt in Mechelen. Het betreft een hybride wagen met automatische versnelling. Even wennen dus bij eerste gebruik, maar je zal al snel merken dat rijden op automaat heel makkelijk is, zeker in drukker stedelijk verkeer.

De Prius is een berline-model, voorzien van airco, gps, ... In het boordboek in de wagen zijn de nodige richtlijnen voorzien waar je op moet letten bij vertrek of onderweg. Neem deze dus zeker even door bij 1e gebruik. Je kan de Prius reserveren onder standplaats Veemarkt en met als wagenklasse "Berline luxe" (prijsklasse 3) ... niet vergeten : enkel in het weekend.

Op termijn wordt dit aanbod mogelijk (na positieve evaluatie) uitgebreid naar bvb feestdagen of de avonduren in de week.

Reserveren nu al mogelijk.