Nieuws

18 maart 2010 (Vlaanderen)

Opstart in Zwijndrecht en Lier - update

Op woensdag 10 maart openden cambio en de gemeente Zwijndrecht een 1e standplaats in Zwijndrecht Dorp en dit op de parking 1 aan de Richard Orlentstraat. Deze standplaats bevindt zich vlakbij het centrum en op loopafstand van de De Lijn-halte (tram 3). Inwoners van Zwijndrecht kunnen vanaf nu dus ook in eigen gemeente een wagen ophalen. De ideale ligging vlakbij de halte van tram 3 maakt deze standplaats echter ook tot ideale vertrekbasis op linkeroever voor eventuele gebruikers uit Antwerpen zelf.

Op 15 maart openden cambio en de stad Lier er een 1e standplaats (2 wagens) en dit op de Vismarkt, vlakbij de markt van Lier. Gestart wordt met 2 wagens klasse 1 (kleinere stadswagens), een mini-bestelwagen (type combo) is echter al besteld. Cambio en de stad Lier organiseren tevens een extra infoavond voor de inwoners van de stad : wie meer info wil over de opstart van cambio autodelen in Lier of met een aantal vragen zit, is van harte welkom op maandag 22 maart en dit in CC Colibrant - Deensestraat 6 (toegang via de bibliotheek).

Speciale instapvoorwaarden
Bewoners van Lier en Zwijndrecht die inschrijven voor 15 april 2010 betalen slechts een instapkost van 20 euro (normale tarief : 35 euro).


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.