Nieuws

18 april 2012 (Diest)

Cambio opgestart!

Schepen van Leefmilieu van de stad Diest, Geert Cluckers, heeft vandaag het startschot gegeven voor de lancering van cambio in Diest.

Bewoners die niet elke dag gebruik maken van de wagen kunnen in Diest een auto uitlenen via cambio. Wie in Diest wil autodelen, kan terecht op 2 afhaalpunten in de stad, met name aan de Cerckel en in de Hasseltsestraat (op de parking voor het OCMW). Er wordt gestart met 2 wagens, maar met de bedoeling dit aanbod verder uit te breiden in functie van het gebruik.

Hoe werkt cambio autodelen?
Wie aansluit bij cambio krijgt een cambio-kaart, een chipkaart met een persoonlijke PIN-code. Deze cambio-kaart geeft toegang tot alle cambio-auto's in heel België. De klant reserveert de auto van zijn/haar keuze waar hij/zij dat wenst.
Reserveren kan dag en nacht, zowel telefonisch als via internet. De auto kan zowel voor korte tijd (een uur) als een langere periode (een dag, een week of langer) ontleend worden. De gebruiker haalt de auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar terug aan het einde van de rit. Afhalen en terugbrengen kan de klok rond, zeven dagen per week.

Instapkorting
Inwoners van Diest die aansluiten bij cambio en dit doen voor eind van de maand mei kunnen genieten van een korting op de instapkosten van 15 euro : waar de instapkosten normaal 35 euro bedragen, betalen deze snelle beslissers slechts 20 euro.

Meer informatie
Natuurlijk is er deze site en onze folder. Maar je bent ook welkom op een infomoment in het Stadhuis op 8 mei (19u30) deelname gratis en vrijblijvend, graag inschrijven vooraf via cambio (vlaanderen@cambio.be of 070 222 292). Cambio wordt er in detail uitgelegd en je krijgt informatie over de wagens, het gebruik, de tarieven, ... Er is ook tijd voorzien voor vragen.


Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.