Nieuws

28 april 2015 (Brugge (Oostende))

Extra standplaats Brugge - update

Update : de standplaats wordt geopend in de week van 4 mei, de wagen is nu al te reserveren voor gebruik vanaf 8 mei 18u.


Binnenkort plaatsen we in Brugge een extra deelauto. Daarvoor wordt een nieuwe standplaats ingericht in de parking aan de achterkant van het stationsgebouw. Ideaal voor onze gebruikers uit Sint-Michiels en omstreken. Komt er binnenkort aan ...

Deze uitbreiding gebeurt in afwachting van de resultaten van de bevraging die momenteel nog loopt rond mogelijke nieuwe standplaatsen in Brugge. Op basis van deze resultaten zitten we dan binnenkort samen met de stad met het op verdere mogelijke uitbreidingen in de toekomst. Bevraging nog niet ingevuld? Vlug doen. Het duurt maar enkele minuutjes en zo kunnen we mee rekening houden met jouw wensen. Klik hier : Waar in Brugge?

Ps 1 Bij eerste bezoek aan deze nieuwe standplaats best even de info op de site lezen .. bij ondergrondse standplaatsen is het vaak even zoeken de eerste keer.

Ps 2 Gebruiker in Oostende? Even geduld, ook aan het station van Oostende hopen we heel binnenkort een extra wagen te kunnen voorzien.