Nieuws

12 juni 2013 (Antwerpen)

Uitbreiding aanbod Antwerpen

Het aanbod in Antwerpen werd het voorbije jaar met maar liefst 35% uitgebreid. Cambio telt momenteel 22 ophaalpunten in diverse districten (= 65 deelauto's) en ook de komende maanden zijn verdere uitbreidingen gepland : op vraag van nieuwe en potentiele gebruikers wordt het aanbod verder uitgebreid naar diverse nieuwe districten. Daartoe werden in samenwerking met de stad telkens de meest geschikte locaties gezocht.

Staan op de planning voor deze zomer : nieuwe of extra standplaatsen in Zurenborg, Antwerpen centrum, St Andries en Borgerhout. Later dit najaar wordt deze reeks nog vervolledigd met extra standplaatsen in diverse districten en openen ook de eerste standplaatsen in Deurne Noord en Merksem.

Zo werkt cambio verder aan haar doelstelling om op termijn elke Antwerpenaar die dat wenst een deelauto aan te bieden op wandel- of fietsafstand. Het aanbod varieert momenteel van kleine stadswagens (+ enkele smart cabrio's en elektrische voertuigen) over kleine bestelwagens tot een aantal kleine monovolumes en biedt de cambio-gebruiker zo de mogelijkheid telkens een (deel)auto op maat te kiezen. Gewoontegetrouw blijven tips en suggesties voor nieuwe locaties altijd welkom.