Nieuws

26 september 2011 (Gent)

Opstart in Genk - correctie

Vandaag, 26 september, werd de opstart van cambio in Genk officieel meegedeeld. Op 5 oktober opent een eerste standplaats (2 wagens), dit meer bepaald op de parking tegenover het NMBS-station. Inwoners van de stad Genk kunnen dus vanaf dan ook gebruik maken van de diensten van cambio.

Ter gelegenheid van de lancering wordt een info-avond georganiseerd in samenwerking met de stad. Iedereen is welkom op donderdag 13 oktober om 20u.. Opgepast, deze info-avond vindt niet plaats in het stadhuis (zoals eerder foutievelijk meegedeeld), maar in zaal "De Ontdekking" in de stedelijke Bibliotheek aan het Stadsplein. Een drankje wordt voorzien. Noteer deze datum dus alvast in je agenda.

Het proefaanbod dat momenteel loopt bij cambio is natuurlijk ook voor de Genkenaars de ideale manier om cambio even uit te testen. Meer info op de site - nieuwsrubriek (item 'Proefaanbod').

Wie meer info wil, kan natuurlijk via het menu links op de site ook alvast de folder aanvragen. Ook in deze folder staat alle info over het proefaanbod vermeld.

Klik hier en stuur vrienden, kennissen of familie die mogelijk geïnteresseerd zijn een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren. Ook zij zijn welkom op onze info-avond in oktober.