Nieuws

30 oktober 2012 (Antwerpen)

Eerste cambio-standplaats in Deurne

Cambio opende vandaag een eerste ophaalpunt in Deurne : standplaats Drakenhof. Deze standplaats bevindt zich in de Boekenberglei (op de dwarsparkeerplaatsen aan het kruispunt van de Boekenberglei en de Drakenhoflaan en dit ter hoogte van de kerk en de bushalte naast deze kerk).

Standplaats Drakenhof telt 1 wagen en vormt slechts de voorhoede : cambio wacht op groen licht van de stad om ook aan de Schans (Berchemlei) een nieuwe standplaats met meerdere voertuigen te openen. Gehoopt wordt daarmee ca eind dit jaar nog het aanbod in Deurne verder uit te kunnen breiden. Bij voldoende interesse zal de stad bovendien gevraagd worden de standplaats Drakenhof verder te mogen uitbreiden.

Ondertussen vragen wij de bewoners van Deurne nog even geduld - zoals dat tot op vandaag het geval is, kunnen zij natuurlijk nog altijd terecht op onze bestaande standplaatsen in het Antwerpse (oa in Borgerhout en nabij Berchem Station).
Kan dit vrienden, familie, kennissen of collega's interesseren? Klik hier en stuur hen een persoonlijke cambio e-card om hen hierover te informeren.