Nieuws

13 juni 2012 (Gent)

Extra break in het aanbod.

Met de plaatsing van een break (klasse 3) aan het Keizerpark, werd deze recent geopende standplaats niet alleen uitgebreid met een extra wagen, maar werd het aanbod aan grotere cambio-wagens in Gent ook verder uitgebreid.

Cambio telt in Gent nu 1 Zafira (zevenzitter), 2 breaks, 3 combo's (mini-van) en 1 combo cargo.

Ideaal voor wie eens wat langer met de cambio-wagen op stap wil (bagage) of wat gerief of meubelen te vervoeren heeft.

Nog even in herinnering brengen dat de CARGO een wagen is met 2 zitplaatsen, maar met extra veel laadruimte. In eerste instantie betreft dit gewone combo's die omgebouwd werden tot 'vracht'-versie (GEEN achterbank, vlakke vloerplank in de koffer). Ideaal voor wie spullen wil verhuizen en dus een grote wagen nodig heeft.
Met de introductie van dit model hopen we onze standaard combo's (klasse MiniVan) in betere staat te kunnen houden voor wie met deze wagens op uitstap, vakantie .. wil of voor wie wat meer kofferruimte nodig heeft zonder deze vuil te maken, ... Ook voor de Cargo-wagens vragen we echter de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen indien deze bvb gebruikt worden om goederen naar het stort te vervoeren, .. zodat ook deze wagens proper overhandigd kunnen worden aan de volgende gebruiker.