Nieuws

3 februari 2016 (België)

GPS gewenst?

Sinds een jaar zijn alle nieuwe wagens die we aankopen standaard uitgerust met een ingebouwd gps-systeem. Maar tot op vandaag was het niet mogelijk om specifiek een wagen met gps te reserveren, tenzij je voor een duurdere prijsklasse koos. Daar komt vandaag verandering in.

Voortaan kan je bij reservatie via extra uitrusting aanduiden of je een wagen met gps wilt. Het reservatiesysteem gaat dan zoeken naar een geschikte wagen.
Is er geen wagen met gps beschikbaar, dan kan je de gekozen uitrusting weer uitvinken en opnieuw zoeken naar een beschikbare wagen, maar dan zonder gps. Want je wil natuurlijk liever een wagen zonder gps, dan helemaal geen wagen!

Wie af en toe een wagen met kinderstoel reserveert, of met een cambio-wagen naar het buitenland wil, kent deze werkwijze al. Alleszins vind je de verschillende beschikbare uitrustingen via Mycambio onderaan de pagina. Op de app vind je de uitrustingen onderaan via de knop (AC/*). En uiteraard kan je ook aan het callcenter vragen om een wagen te zoeken met gps.