In de kijker

Lage Emissiezone Antwerpen

Met cambio autodelen loopt de LEZ Antwerpen op wieltjes

Sinds 1 februari 2017 is de binnenstad van Antwerpen en Linkeroever een lage-emissiezone (LEZ). De meest vervuilende auto's mogen deze stadsdelen niet meer in rijden. Dit komt de gezondheid van de Antwerpenaar flink ten goede. Behoort jouw auto tot de meest vervuilende? Geen paniek! Als je pakweg minder dan 10.000 km per jaar op de teller van je auto staan hebt, kunnen wij je met cambio ongetwijfeld een interessant alternatief bieden.

Cambio autodelen spaart immers niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. En is bovendien makkelijk zat : geen omkijken naar je auto, geen zorgen rond onderhoud en verzekering, ...

Voor slechts 4 à 8€ per maand (verzekering inbegrepen!) heb je toegang tot het cambio wagenpark in Antwerpen en in de andere cambio-steden in België. Je hebt daarbij de keuze uit al onze wagens, van kleine stadswagen tot ruime bestelwagen. Je ontdekt er alles over op deze site.
Hoe werkt het?


Bij cambio betaal je voor de kilometers die je hebt gereden en voor de uren dat je de wagen hebt gereserveerd. Je vindt de gebruikskosten hier terug.

Jouw voordelen!

  • Brandstof en verzekering zijn inbegrepen in de prijs.
  • Geen peperdure verzekering. Bij eventuele schade of een ongeval betaal je een maximum franchise van 200€ dankzij het Safety Pack.
  • Heb je eens nood aan gemotoriseerd transport, dan heb je altijd een wagen bij de hand. Even reserveren en je bent vertrokken.
  • Je hebt geen omkijken naar je cambio-auto (geen onderhoud, geen papierwinkel omtrent verzekeringen, taksen, ...)
  • Elke cambio-auto heeft een vaste gereserveerde plek, geen rompslomp met zoeken naar een parkeerplaats.

Goed om weten!

  • Een rijbewijs volstaat - er zijn geen beperkingen qua leeftijd, ...
  • Je reserveert een auto met de cambioApp, via internet of telefonisch ... op elk moment van de dag.
  • Je kan een auto gebruiken voor 1 uurtje, maar dat kan ook voor meerdere uren, dagen of meer.
  • Je ontvangt maandelijks een gedetailleerde factuur per mail.
  • Je kan op elk moment je abonnement terug opzeggen.

Cambio autodelen is de eenvoud zelf.

Schrijf je in en volg onze infosessie online. Zo zie je meteen hoe gemakkelijk het is om onze wagens te gebruiken. Je ontvangt je persoonlijke cambio-kaart waarmee je de cambio-auto's kan reserveren en openen.Tip

Heb je een (betalend) jaarabonnement van De Lijn? Dan hebben we nog een extraatje voor jou : stuur ons een copy of scan van je jaarabonnement en je krijgt nog 12 maanden gratis cambio-abonnement er bovenop. Dit geldt ook voor houders van een Omnipas 65+ (enkel geldig voor cambio Vlaanderen).Meer info

Wens je eerst nog meer info over cambio? Je vindt massa's informatie op deze site of neem eens een kijkje op onze facebookpagina cambio Vlaanderen.


Blijf je graag op de hoogte van nieuwe evoluties bij cambio (nieuwe standplaatsen, nieuwe cambio-steden, ...)? Laat je contactgegevens hier achter.