• Privé-gebruik
  • Zakelijk gebruik

Standplaatsen in Leuven

  • cambio standplaatsen
GPS
Je zoektocht gaf geen resultaten.

Martelarenlaan / Martelarenlaan 

Standplaats

Standplaats bevindt zich in de overdekte parking aan de achterzijde van NMBS-station Leuven. Opgelet, betreft parking aan de achterzijde van het station, zowel links als rechts van de parking, de wagens in de parking aan de voorzijde zijn te reserveren via de standplaats 'Parking De Bond'.

Kluis

Elektrische laadpaal aanwezig voor opladen e-voertuig.

Openbaar vervoer

lijn(en): Trein: NMBS-station Leuven Buslijnen alle lijnen die Leuven station aandoen

halte(s): Bus en trein: Leuven Station

Taxi

Aan de voorkant van Leuven Station

Opmerking

Toegang tot de parking : om de wagen op te halen, begeeft u zich naar het Benedenplein aan de achterzijde van Leuven Station (via de voetgangerstunnel) en gaat er de trap op richting Martelarenlaan (vanaf de tunnel komend : trap aan uw rechterzijde). Ga de parking binnen via de 2e deur (verdiep -1) (dit is de 1e deur komend vanaf de Martelarenlaan). De wagens bevinden zich direct aan uw rechter- en linkerzijde wanneer u de parking binnenkomt. Ook na de plaatsen voor elektrische wagens zijn er nog cambio parkeerplaatsen De parking verlaten met de wagen : in elke wagen is een parkeerkaart voorzien (geplastificeerde badge met touw aan ventilatierooster bestuurder). Deze kaart houdt u voor de gleuf van de kaartlezer bij de slagboom. U mag ze NIET in de kaartlezer schuiven. De kaart wordt gedetecteerd, waarna de slagboom zich opent. Stop deze kaart onmiddellijk terug op de daartoe bestemde plaats en verlaat de parking. U kan de parking verlaten via de Spoordijk (richting Tienen) of via de ijzerenweg (richting Diest) De wagen terugbrengen naar de standplaats : u kan de parking binnenrijden via de Spoordijk (inrit richting sporen, nabij overgang Martelarenlaan naar Spoordijk) of via de Ijzerenwegstraat (zijstraat Martelarenlaan). Om de parking binnen te rijden met de wagen heeft u opnieuw de parkeerkaart nodig die voorzien is in elke wagen. Deze kaart houdt u opnieuw voor de gleuf van de kaartlezer bij de slagboom. De kaart wordt gedetecteerd, waarna u kan binnenrijden. De cambio plaatsen bevinden zich op verdiep -1 vlakbij voetgangersuitgang trap naar Benedenplein / martelarenlaan (plaatsen 1.28 + aanpalend).

Testreservatie

Nog geen cambio-kaart? Ontdek hoe snel en makkelijk je online een cambio-wagen kan reserveren en maak hier een testreservatie.