• Privé-gebruik
  • Zakelijk gebruik

Standplaatsen in Leuven

  • cambio standplaatsen
GPS
Je zoektocht gaf geen resultaten.

Martelarenlaan / Martelarenlaan 

Standplaats

Standplaats bevindt zich in de overdekte parking aan de achterzijde van NMBS-station Leuven. Opgelet, betreft parking aan de achterzijde van het station, zowel links als rechts van de parking, de wagens in de parking aan de voorzijde zijn te reserveren via de standplaats 'Parking De Bond'.

Kluis

Elektrische laadpaal aanwezig voor opladen e-voertuig.

Openbaar vervoer

lijn(en): Trein: NMBS-station Leuven Buslijnen alle lijnen die Leuven station aandoen

halte(s): Bus en trein: Leuven Station

Taxi

Aan de voorkant van Leuven Station

Opmerking

Opgepast, ingang langs de Martelarenlaan (inrit) wegens werken afgesloten worden voor alle INKOMEND verkeer. Inrijden kan enkel via de toegang aan de Ijzerenwegstraat (zijstraat van de Martelarenlaan, eerste straat rechts komende vanuit Diestsesteenweg - in/uitrit richting Diest).
Bij terugplaatsen wagen de blauwe bordjes volgen met trein/voetgangerssymbool - onze wagens bevinden zich vlakbij deze voetgangersuitgang (plaatsen 1.28 + aanpalend).

Toegang tot de parking : om de wagen op te halen, begeeft u zich naar het plein aan de achterzijde van Leuven Station (via de voetgangerstunnel) en gaat er de trap op richting Martelarenlaan (vanaf de tunnel komend : trap aan uw rechterzijde). Ga de parking binnen via de 2e deur (verdiep -1) (dit is de 1e deur komend vanaf de Martelarenlaan). De wagens bevinden zich direct aan uw rechter- en linkerzijde wanneer u de parking binnenkomt. De elektrische wagen situeert zich in dezelfde rij, maar enkele plaatsen verder van de ingang af.

De parking verlaten met de wagen : in elke wagen is een parkeerkaart voorzien (geplastificeerde badge in zijvak kant chauffeur). Deze kaart houdt u voor de kaartlezer bij de slagboom en dit voor de lezer 'personeelsbadge NMBS'. U mag ze NIET in de kaartlezer schuiven. De kaart wordt gedetecteerd, waarna de slagboom zich opent. Stop deze kaart onmiddellijk terug op de daartoe bestemde plaats en verlaat de parking. U kan de parking verlaten via de Martelarenlaan (richting Tienen) of via de Oude Diestsesteenweg (richting Diest)

De wagen terugbrengen naar de standplaats : u kan de parking binnenrijden via de Martelarenlaan (inrit richting sporen, nabij kruispunt Martelarenlaan Coosemansstraat) of via de Ijzerenwegstraat (zijstraat Diestsesteenweg). Om de parking binnen te rijden met de wagen heeft u opnieuw de parkeerkaart nodig die voorzien is in elke wagen. Deze kaart houdt u opnieuw voor de gleuf van de kaartlezer bij de slagboom. De kaart wordt gedetecteerd, waa

Testreservatie

Nog geen cambio-kaart? Ontdek hoe snel en makkelijk je online een cambio-wagen kan reserveren en maak hier een testreservatie.