Inschrijven

In enkele stappen naar je cambio-kaart: tarief kiezen, persoonlijke gegevens en bankgegevens invullen, nakijken, verzenden - klaar! Even geduld, formulier wordt opgestart.

Inschrijven

Tarief Contactgegevens Verzenden
1 2 3 4 5
Persoonlijke gegevens Contract
*
  Tarief* maandelijkse kost Safety Pack (optioneel)
4,00 € 4,00 €
In het START-tarief zijn de abonnementskosten laag, maar liggen de gebruikskosten (uur- en kilometerprijs) wat hoger. Dit tarief is gepast voor wie eerder zelden een wagen nodig heeft (1 à 2 keer per maand - minder dan 50 kilometer/maand).
8,00 € 4,00 €
Het BONUS-tarief, met lage abonnementskosten en heel voordelige gebruikskosten, is ideaal voor mensen die iets vaker de auto nodig hebben en tussen 50 en 300 kilometer per maand rijden.
22,00 € 4,00 €
In het COMFORT-tarief zijn de vaste kosten het hoogst, maar de gebruikskosten heel laag. Goed voor wie veel en/of lange ritten moet maken (meer dan 300 kilometer per maand).
4,00 € 6,00 €
Met het CAMPUS tarief kunnen personen die nog geen 2 jaar hun rijbewijs hebben en nog geen 25 jaar zijn, toch cambio-lid worden. De vaste kosten zijn iets hoger dan bij het Start tarief en je bent beperkt in welke wagenklasse je mag gebruiken, maar op die manier heb je wel toegang tot onze wagens.
*
i
*
met Safety pack (4€/maand & eenmalige activatiekost 25€ ): maximum eigen risico 200€
zonder Safety pack: maximum eigen risico 1000 euro.
i
* Verplicht veld