Snelle boodschap of zondagsvisite?

Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd.  Met een stadsauto of een ruimere wagen. Eenmalig of frequent. Gewoon in Mechelen of tijdens een weekendje weg.  24/7, wat de dag ook brengt. 

Hoeveel kost het?

Als cambio-lid betaal je een vaste kost per kilometer en per uur - afhankelijk van het gekozen wagentype. Ontdek de formule die het best past bij jouw rij- en levensstijl. Hoeveel kan jij besparen met cambio?

Hoe werkt het?

  1. Registreer online en ontvang je cambio-kaart thuis. 
  2. Reserveer je eerste ritje via de app, site of telefoon
  3. Haal je auto op op de standplaats en breng hem daar terug
  4. Betaal maandelijks, per kilometer en aantal gereden uren.

Korting voor ondernemers uit Mechelen

Af en toe een bedrijfswagen nodig in Mechelen? Dat kan perfect met een deelwagen. Ook grote leveringen: Mechelen beschikt immers over twee elektrische bestelwagens. Die kan je als ondernemer nu gedurende drie maanden uitproberen met €150 korting. 

Jouw auto zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Disponible partout
Carburant inclus
Stationnement gratuit dans votre quartier
L’entretien est compris dans le prix
Plus jamais de nettoyage
Assurance comprise

97% tevredenheid onder onze +46.000 leden

"Toen onze auto plots niet meer bruikbaar was, was cambio het perfecte cadeau om onze mobiliteit heel anders te gaan bekijken."

Joke uit Mechelen, 37 jaar

Ontdek het aanbod in Mechelen

Met cambio heb je toegang tot meer dan 1450 voertuigen in 50 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Ontdek hier ons aanbod in Mechelen, of meteen bij jou om de hoek:

Bij cambio kan je kiezen voor de auto die het best bij jouw verplaatsing past. In ons Mechelse e-cambio wagenpark bieden we onder andere volgende modellen aan:

Is cambio iets voor jouw bedrijf?

Meer dan 15.000 professionele gebruikers kiezen vandaag al voor cambio business. We optimaliseren jouw wagenpark met flexibele formules vanaf €1,16 per uur en €0,14 per kilometer. Op het einde van de maand krijg je één overzichtelijke factuur.

cambio autodelen voor jouw bedrijf
NMBS