België/Belgique

Beste cambio-gebruiker,

« Corona » is nog lang niet weg. We moeten samen nog even volhouden om het virus te kunnen verslaan. Thuiswerken is verplicht, er wordt gevraagd om de verplaatsingen zoveel mogelijk te beperken en uiteraard moet je waar nodig een mondmasker dragen.

We benadrukken graag dat onze wagens ter beschikking blijven voor onze leden. Ook de klantendienst en onze technische dienst blijft doorwerken en staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Onze kantoren blijven nog even gesloten, maar je kan ons bereiken per telefoon of mail. De reservatiecentrale is zoals altijd 24/7 beschikbaar.

Onze voertuigen worden regelmatig gekuist. Bij het schoonmaken besteden we meer aandacht aan het interieur van het voertuig. We voorzien zelf geen ontsmettende doekjes of alcogels in de auto’s. Ons wagenpark is te groot en verspreid om te kunnen garanderen dat dergelijke items voldoende tijdig aangevuld geraken.  Als mensen hierop rekenen en bij vertrek vaststellen dat een flacon leeg is of de doekjes op, dan is dit een probleem.
Daarom adviseren wij onze leden zelf deze zaken bij te hebben.  Natuurlijk kan je na gebruik van een cambio-wagen ook gewoon je handen wassen met water en zeep, zoals dit ook bij andere handelingen gebeurt.  

Blijf goed zorg dragen voor elkaar!
We wensen je een goede reis,
Je cambio-team