Stationsplein
3500 Hasselt
België

Standplaats in ondergrondse parking NMBS. Als je station uitkomt langs hoofdingang, stap je naar links voorbij haltes van De Lijn richting gerechtsgebouw. Volg de aanduiding LIFT, de ingang bevindt zich rechts. Naast de deur is cambio kaartlezer voorzien, hou hier je cambiokaart voor. (meer detail : zie website)
Deze parking is 24h/24 toegankelijk.

Toegang tot de parkeergarage te voet : als je station uitkomt langs hoofdingang, stap je naar links voorbij haltes van De Lijn richting gerechtsgebouw. Volg de aanduiding LIFT, de ingang bevind zich rechts. Naast de deur is cambio kaartlezer voorzien, hou hier je cambiokaart voor. OPGELET!: de wagens van deze standplaats kunnen NIET worden geopend met een Mobib- of NMBS- chipkaart, maar enkel met een cambio-kaart! Volg de grijze trap (met pijlen 'justitiegebouw') die naar verdieping -1 leidt. Onderaan deze trap bevindt zich metalen deur die je toegang verleent tot de parking. De cambio deelauto's bevinden zich aan de linkerzijde op 50m, naast de laadplekken voor elektrische fietsen.
De parking verlaten met de wagen / binnenrijden van de parking: in elke wagen is een parkeerkaart voorzien. Met deze kaart open je de slagboom. Gebruik deze parkeerkaart zowel bij binnen- als buitenrijden van de parking (volg de instructies op de kaart). GEEN PARKEERTICKET nemen!
Toegang met de wagen : als je de parking binnenrijdt na de slagboom links en pijlen volgen richting uitgang tot je een verdiep lager terecht komt via een schuin vlak. Na het schuin vlak nog een 50-tal m rechtdoor en dan links afslaan. Dan kom je aan je rechter kant de standplaats tegen.

Wagenklasses

  • M Berline
  • M Minivan
  • S Micro autom. 2+2pl
  • S Mini
  • S e-cambio autom.
  • S Mini + L
  • S e-cambio + L