Groenplaats 46
2000 Antwerpen
België

De standplaats situeert zich in de Indigo-parking op de Groenplaats in Antwerpen. Toegang te voet via traphal op de Groenplaats (kant kathedraal). De wagens bevinden zich op de verdieping -3 - parkingplaatsen 3400, 3402 en 3404. Meer informatie over toegankelijkheid te voet en met de wagen onder opmerkingen (standplaatsinfo op site).
Toegang tot de parkeergarage te voet :
toegang tot de parking (24/24 en 7/7) te voet via traphal boven op de Groenplaats (kant Mc Donalds/kathedraal - 's nachts aanbellen via de intercom voor toegang). De wagens bevinden zich op de verdieping -3 op de parkingplaatsen 3400, 3402 en 3404 (bij verlaten lift onmiddellijk naar links).

De parking verlaten met de wagen / binnenrijden van de parking:
toegang tot de parking via automatische nummerplaatherkenning. Indien slagboom niet automatisch opent : in elke wagen is een parkeerkaart voorzien. Met deze kaart opent u de slagboom. Gebruik deze parkeerkaart zowel bij binnen- als buitenrijden van de parking (volg de instructies op de kaart). GEEN PARKEERTICKET nemen! Gelieve de parkeerkaart na gebruik onmiddellijk terug te stoppen op zijn plaats en ze onder geen beding uit de wagen te verwijderen.
In- en uitrit van de parking komen uit op de Groenplaats.

Beschikbare voertuigen