Van Immerseelstraat
2018 Antwerpen
België

Standplaats in ondergrondse NMBS-parking station Antwerpen Centraal - toegang KIEVIT (achterkant station - niet te verwarren met Q-Park parking vooraan of Interparking garage achteraan - volg bordje Avis/Hertz!). Standplaats op -5 - toegang te voet via lift in stationsgebouw, plaatsen recht voor ingang. 's Nachts gesloten! (meer info op www.cambio.be)
Toegang tot de parkeergarage te voet :
via de liften achteraan in stationsgebouw Antwerpen Centraal - uitgang Kievit. Volg signalisatie naar de P - zijde Kievit. Of betreed station via toegang Kievit - u komt dan onmiddelijk bij de liften terecht en kunt via deze rechtstreeks naar -5. De standplaats bevindt zich in -5A, als je via de lift parking betreedt op verdieping -5, onmiddellijk recht voor de ingang van de parking (signalisatie en parkeerpaaltjes op de plaatsen voorzien).

Opgepast, de parking is niet toegankelijk om een wagen op te halen vanaf 0:30u tot 04:30u 's nachts! De wagen terugbrengen tijdens deze nachtelijke uren kan wel. U kan gewoon binnenrijden met de badge die in de wagen ligt. Om de parking te voet te verlaten, neemt u de trap naast de portiersloge (op niveau -1). De deur opent u met een drukknop (en valt vanzelf terug in het slot). U komt dan uit op het Kievitplein.

De parking verlaten met de wagen / binnenrijden van de parking: in elke wagen is een parkeerkaart voorzien (geplastificeerde badge in zijvak kant chauffeur). Met deze kaart opent u de slagboom. Gebruik deze parkeerkaart zowel bij binnen- als buitenrijden van de parking (kaart niet in het toestel stoppen, maar voor de lezer 'personeelsbadge NMBS' houden). GEEN PARKEERTICKET nemen!
Gelieve de parkeerkaart na gebruik onmiddellijk terug te stoppen op zijn plaats en ze onder geen beding uit de wagen te verwijderen.

Toegang met de wagen (en uitrit parking) : via de Van Immerseelstraat (opgepast, neem op de ondergrondse rotonde de correcte inrit : niet de brede inrit van de Interparking-parking, maar de laatste, smallere inrit van de B-Parking met o.a. ook aanduiding Avis/Hertz)