E.Ryckaertsplein 2
2600 Berchem
België

Standplaats bevindt zich in de ondergrondse parking van Q-park (verdiep -1). Altijd badge gebruiken bij binnen- en buitenrijden (aan het nemen van een ticket kunnen kosten verbonden zijn) Meer info over bereikbaarheid van deze parking onder standplaatsinfo op de site.
Toegang tot de parkings: om de wagen op te halen op de standplaats moet u toegang krijgen tot deze parking. Dat kan makkelijkst via de ingang in/aan het stationsgebouw: in de stationshal is er een lift, buiten de stationshal een stalen deur die toegang geeft tot de trap. Daartoe belt u aan bij de Q-Park intercom (I-toets) waarna u zich identificeert als cambio-klant. Na vertoon van uw kaart voor de camera zal u toegang verschaft worden tot de parking. De standplaats bevindt zich op -1, vlakbij de uitgang en het bureel van het Q-parkpersoneel (1e plaatsen langszij de zijmuur van de parking, vlakbij het bureel en de uitrit van de parking).

De parking verlaten met de wagen : in elke wagen is een Q-Park kaart voorzien (geplastificeerde badge in zijvak kant chauffeur). Deze kaart houdt u voor de kaartlezer (led's) bij de slagboom. De kaart wordt gedetecteerd, waarna de slagboom zich opent. Stop deze kaart onmiddellijk terug op de daartoe bestemde plaats en verlaat de parking.

De wagen terugbrengen naar de standplaats: om de parking binnen te rijden met de wagen heeft u opnieuw de Q-Park kaart nodig die voorzien is in elke wagen. Deze kaart houdt u opnieuw voor de kaartlezer bij de slagboom. De kaart wordt gedetecteerd, waarna de slagboom zich opent. Stop deze kaart onmiddellijk terug op de daartoe bestemde plaats en rij de parking binnen. Zet de wagen op zijn gereserveerde plaats! (opgepast, er is niet overal GSM-bereik in deze parkings - indien u de wagen op een andere plaats dient te zetten om welke reden dan ook, neem dan zeker contact op met cambio om ons daarvan op de hoogte te brengen).

Wagenklasses

  • M Berline
  • M Minivan
  • S Mini
  • XL Monovolume-5+2pl
  • S Mini + L