Engelsplein 28
3000 Leuven
België

Standplaats in parking Vaartkom (vlakbij warenhuis Lidl) op 1e verdiep (toegang te voet via lift/trap). Signalisatie voorzien.
Toegang tot de parkeergarage te voet:
- neem op straat de lift of trap (naast warenhuis Albert Heyn) naar het 1e verdiep. Bovengekomen, stapt u de parking in en gaat vervolgens onmiddellijk naar links. Op het eind van de rijbaan komt u bij de hellingen uit die leiden naar de andere verdiepingen. De cambio-standplaats situeert zich op de parkeerplaatsen die palen aan deze hellingen. Signalisatie is voorzien.
De parking verlaten/binnenrijden met de wagen:
in elke wagen is een parkeerkaart voorzien (geplastificeerde badge in zijvak kant chauffeur). Met deze kaart opent u de slagboom. Gebruik deze parkeerkaart zowel bij het binnen- als buitenrijden van de parking (volg de instructies op de kaart). GEEN PARKEERTICKET nemen!
Gelieve de parkeerkaart na gebruik onmiddellijk terug op zijn plaats te leggen en verwijder ze onder geen beding uit de wagen.

Toegang met de wagen (en uitrit parking):
de in- en uitrit situeert zich op de hoek van het Engelsplein met de Wolvengang.
Bij het binnenrijden van de parking slaat u links af na de slagboom (helling op) - gelieve ervoor te zorgen de wagen op de correcte plaats achter te laten. Bovengekomen bent u onmiddellijk in de zone waar de standplaats zich situeert (zie sticker op de grond).

Beschikbare voertuigen