België / Belgique

Cambio face à l'évolution du coronavirus

De maatregelen om het Corona COVID-19 virus in te dammen, hebben een immense impact op het dagdagelijkse leven.  Toch heb jij als cambio-gebruiker wellicht nog af en toe een auto nodig.  Wij zetten ons dan ook met het ganse team in om onze dienstverlening ook nu te blijven garanderen en om alle noodzakelijke verplaatsingen zo veilig en praktisch mogelijk te laten verlopen.  Je kan op ons rekenen.
 
Cambio staat klaar

Je cambio deelauto blijft beschikbaar. Wie een auto nodig heeft, kan op cambio blijven rekenen: voor boodschappen (voor jezelf of iemand uit de buurt), de apotheek, een bezoek aan een patiënt, …

De gezondheid van onze leden staat op de eerste plaats. We vragen uitdrukkelijk om de nodige hygiënische maatregelen te nemen en de richtlijnen van de overheid strikt op te volgen. Was je handen uitgebreid met water en zeep na het gebruik van de wagen (of na het tanken). Onze fleetmedewerkers boenen alle contactoppervlakken extra goed om onze wagens zo hygiënisch mogelijk te houden.

Let er op om de auto netjes achter te laten voor de volgende gebruiker en extra aandachtig te zijn voor onze fair play regels.  
Wil je zelf even het stuur, versnellingspook, handrem, radio, etc. ontsmetten voor jouw rit? Dit kan natuurlijk altijd.  Graag zelfs!   Voor ons team is het onmogelijk om élke wagen voor élke rit te reinigen, maar samen houden we zo onze auto’s spik, span én gezond voor iedereen.
 
Ook wij blijven in ons kot

Om de verspreiding van het virus in te dammen, hebben wij aan al onze medewerkers gevraagd om “in hun kot” te blijven. Thuiswerk is de regel. Enkel de mensen die echt de baan op moeten om de werking te garanderen vormen de uitzondering.

Voor de goede hygiëne zijn onze kantoren dan ook gesloten.
 
Wat kunnen we voor u doen?

We blijven natuurlijk wel bereikbaar. Onze reservatiecentrale blijft zoals gewoonlijk telefonisch bereikbaar. De klantendienst beantwoord nog steeds al jouw vragen en helpt iedereen op weg die zich wil aansluiten. Via e-mail en telefoon staan ze voor jou klaar en eerstdaags lanceren we ook een chatfunctie op de site.

Kijk zeker even naar de cambioApp. Deze is recent uitgebreid in functies en bevat nu nog meer informatie. Ook onder de Mycambio-pagina op de website beantwoorden we de meest gestelde vragen over cambio.

Wie dringend een wagen nodig heeft, kan nu bovendien nog sneller van start.  Laat je cambio-kaart even op zich wachten? Je hoeft niet langer te wachten tot hij in de bus valt. De cambioApp laat nu ook toe om de auto met de app te openen.
 
Hou er rekening mee dat de impact van het virus ook ons team en hun families treft. We doen er alles aan om onze mensen achter het cambio-systeem zo goed mogelijk de ruimte te geven om zich aan te passen aan de situatie. Dit kan minieme implicaties hebben, maar iedereen doet z’n uiterste best om jou zo snel mogelijk een antwoord te bieden.
 
Blijf jij in je kot?

Heb je sinds het nieuws van gisteren uit voorzorg jouw rit geannuleerd? Dan staat cambio autodelen helemaal achter jouw beslissing.  We rekenen dan ook geen kosten aan voor iedereen die de voorbije twee dagen een laattijdige annulatie uitvoerde. Cambio is blij dat ook jij meehelpt om mogelijke verspreiding tegen te gaan.
 
En nu?

Cambio bundelt de meest actuele info over z’n werking in tijden van Corona COVID-19 op z’n website en op social media. We proberen de steeds strengere maatregelen zo goed mogelijk op te volgen en onze werking hieraan aan te passen. Voor ons blijft het belangrijk dat wie in deze momenten een auto nodig heeft, hier ook op kan rekenen.  “Stay tuned” - we houden je via deze kanalen verder op de hoogte.
 
Draag goed zorg voor jezelf en elkaar,
namens het ganse cambio-team,

Frédéric Van Malleghem – cambio autodelen Brussel