Kan ik mijn e-cambio onderweg bijladen?

Ja, je kan en mag je elektrische cambio-wagen ook opladen onderweg. Dat kan ook aan een snellaadpaal. Wat extra planning hier is aangeraden. 

Bij de reservatie van een e-cambio moet je je geschatte aantal kilometers ofwel de actieradius ingeven voordat je op ‘reserveren’ kan klikken. We vragen naar 'de geschatte aantal te rijden kilometers' bij de reservatie, omdat we je willen verzekeren dat de batterij voldoende zal opgeladen zijn om jouw traject af te leggen. Schat je dit goed in, dan kom je nooit in de problemen. 

Doe je onderweg meer kilometers, dan is dat zeker geen probleem. Je moet dan wel onderweg bijladen. Dat kan uiteraard gratis met de laadpas die in de auto zit, aan alle publieke laadpalen, ook aan snellaadpalen (een overzicht vind je hier) . Is je inschatting bijvoorbeeld 50km, maar doe je tijdens je reservatie 100km, dan moet je bijladen. Zo komt de gebruiker achter je niet in gedrang.

Met deze handige tool kan je nog beter inplannen wanneer je precies zal moeten opladen bij een langere rit. Veel e-cambioplezier!