Wat betekent LEZ?

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, voeren verschillende steden een lage-emissiezone (Low Emission Zone of LEZ) in. Enkel voertuigen die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, mogen nog in de zone rijden.

LEZ in Brussel

Voldoet uw auto niet aan de LEZ-normen? Geen paniek! Rijdt u minder dan 11.000 km per jaar, dan kan cambio voor u een aantrekkelijk alternatief zijn.

LEZ-normen

LEZ en cambio

Door uw voertuig op te geven voor een groener alternatief, heeft u mogelijk recht op de Bruxell'air-premie.

Ontdek het hier

Een eigen auto hebben is duur, ook als hij niet rijdt. Met cambio betaalt u alleen voor uw auto wanneer u deze nodig heeft.

Bereken hier uw voordeel

Beschik over een auto wanneer u hem wilt en waar, wij zorgen voor de rest: verzekering, onderhoud, brandstof en parkeren.

Bekijk onze testimonials

Voor slechts 4 tot 8 € per maand heeft u toegang tot de cambio vloot in heel België. U kunt kiezen uit al onze auto's, van een kleine stadsauto tot een ruimere wagen.

Ontdek het aanbod in uw regio

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot meer dan 1950 voertuigen in 80 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Hoeveel kost het?

Als cambio-lid betaal je een vaste kost per kilometer en per uur - afhankelijk van het gekozen wagentype. Ontdek de formule die het best past bij jouw rij- en levensstijl.

97% tevredenheid onder onze +65.000 leden

"Toen onze auto plots niet meer bruikbaar was, was cambio het perfecte cadeau om onze mobiliteit heel anders te gaan bekijken."

Joke uit Mechelen

Jouw auto zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd
Pechverhelping
24u/7d bereikbaar
Voordelig

Maak de switch!

Is cambio voor jou een logische keuze? Maak dan de switch en registreer je vandaag nog.