Beter dan een bedrijfswagen

Jouw onderneming heeft andere zaken aan het hoofd dan een autovloot. Cambio biedt jou de geknipte auto wanneer je die nodig hebt. Zonder zorgen, alles inbegrepen.

Vragen?

business@cambio.be
+32 2 227 93 05

Openingsuren telefonisch
ma-vr: 9u00 - 17u00

Cambio voor professionelen

Cambio autodelen is er ook voor bedrijven, zelfstandigen en organisaties, want waarom zou je een bedrijfswagen moeten hebben als je er ééntje kunt delen?

Met cambio hebben jij en je medewerkers een volledig wagenpark in gans België ter beschikking. En dat zonder zorgen: cambio zorgt voor het onderhoud, reinigen, verzekeringen en zelfs de factuur van de brandstof komt bij ons terecht.

 Je betaalt enkel voor de mobiliteit die je echt nodig hebt.

Dankzij cambio heb je telkens een wagen op maat afhankelijk van jouw verplaatsing. Autodelen is trouwens ook handig voor thuiswerkers die af en toe een wagen nodig hebben, want iedereen kan een wagen reserveren in zijn of haar buurt. 

Kiest jouw bedrijf ook voor cambio als slimme en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing? 

97% tevredenheid onder onze +50.000 leden

Auto's zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd
Pechverhelping
24u/7d bereikbaar
Voordelig

Jouw vloot

Flexibiliteit troef! Bij cambio heb je keuze: van een kleine stadswagen via elektrisch over een comfortabele break tot een bestelwagen. Even reserveren via de cambioApp en je auto staat voor je klaar.

DS 4

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot meer dan 1450 voertuigen in 50 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Focus op jouw zaak

Met cambio hebben jij en je medewerkers een volledig wagenpark in gans België ter beschikking. En dat zonder zorgen: cambio zorgt voor het onderhoud, reinigen, verzekeringen, ... 

Vanaf €1,16 / UUR
en €0,15/ KM

Jij rijdt, cambio doet de rest!