Vlaanderen

Help jij ook helpen?

UPDATE
Helpen helpt... 35.000 x MERCI!
 
In juli deden we een oproep (zie onderstaand bericht) in kader van de actie van Het Rode Kruis om de getroffen gebieden te steunen.  Voor elke euro die jullie stortten met vermelding van cambio, engageerden we ons om €1 bij te leggen. Dat leverde in totaal de som van bijna €35.000 op. Bedankt aan iedereen die actie mee ondersteunde. Hartverwarmend!

Op de website van Het Rode Kruis lees je hoe jouw gift het verschil zal maken...

Beste,

Geïnspireerd door de Warmste Week zetten wij al jaren op het eind van het jaar onze Warmste Wagen-actie op. Daarmee steunen we jaarlijks een aantal goede doelen die jij mee helpt bepalen.
 
Het noodweer van vorige week en de enorme impact op veel van onze landgenoten zet echter aan tot onmiddellijke actie. Daarom lanceren we graag deze oproep onder het motto ‘sharing is caring’.
 
De impact van de overstromingen is groot en dit in diverse provincies van het land. Rode Kruis-Vlaanderen en Croix-Rouge de Belgique sloegen de handen dan ook in elkaar om de noodhulp naar aanleiding van deze overstromingen te coördineren. Zij zijn immers op heel veel plaatsen aanwezig en kunnen daardoor snel in actie schieten en noodhulp bieden. Momenteel worden de heel concrete noden in de getroffen regio’s opgelijst om daarna - op basis van die analyse – zo snel mogelijk concrete noodhulpacties op te zetten.

Hoe kan jij daarbij helpen?

  • Door als vrijwilliger mee te werken
    Er meldden zich al veel vrijwilligers aan, maar er zal nood zijn aan veel helpende handen. Meld je via aan als kandidaat vrijwilliger en het Rode Kruis houdt je verder op de hoogte over de taken die zich aandienen.
  • Door jouw financiële solidariteit te tonen
    Via het rekeningnummer BE70 0000 0000 2525 kan je je gift storten (BIC: BPOTBEB1). Voor een giftbedrag vanaf €40 op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest (hiermee is het giftbedrag voor 45% fiscaal aftrekbaar).

 Ook cambio helpt mee!

Vermeld bij je donatie op BE70 0000 0000 2525 als vrije tekstmededeling de tekst cambio. Voor elke euro die zo gestort wordt, engageren wij ons ertoe €1 bij te leggen.* Zo vermenigvuldigen we de inzet door te delen.

(* met een maximum van 10.000 euro)

#sharingiscaring… Zet mee je schouders onder deze actie en toon je solidair met wie getroffen werd.

Alvast bedankt,
namens het ganse cambio-team,
Geert Gisquière, cambio autodelen Vlaanderen