Waarom de switch?

Onze maatschappij digitaliseert. Of het nu over je bankzaken, doktersvoorschriften of concerttickets gaat, je handelt steeds vaker alles vlot en snel af via je smartphone. Ook binnen de wereld van de (deel)mobiliteit staat de smartphone vaak centraal: je deelfiets of -step, je ticket voor trein, bus of tram … ook hier staat een daartoe voorziene app meestal centraal.

Deze evolutie heeft ertoe geleid dat onze hardware leverancier besliste om de huidige technologie  (waarbij de cambioApp en cambio-kaart gecombineerd konden worden) niet langer te ondersteunen en over te schakelen op ‘app gebaseerde’-technologie. Het gebruik van de smartphone en de cambioApp komt daarbij centraal te staan. Dat gebeurt natuurlijk niet van vandaag op morgen: we hebben nog enkele jaren tijd om – samen met jullie – die overgang naar ‘100% app’ te maken.

100% app biedt heel wat voordelen

Met de cambioApp kan je nu al je auto reserveren, een lopende reservatie verlengen, schade controleren bij aanvang van je rit, je gebruikslimiet checken en nog veel meer.
Door te focussen op de app zullen we onze werking in de toekomst nog verder kunnen verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de schadecontrole bij de start van je rit.  Met die schadecontrole is al een eerste stap gezet. Op termijn zal je via de app ook nieuwe schade kunnen melden.  Vlotter en sneller dan dit nu gebeurt.  En zo zijn er nog heel wat functies en handelingen die we via de app zullen kunnen optimaliseren.  

De cambioApp zal je cambio-ervaring dus veel makkelijker maken doordat we in de app alles bundelen wat je nodig hebt vóór, tijdens en na je rit. Een cambio-wagen gebruiken zal nog nooit zo eenvoudig geweest zijn.

100% App … wat wil dat concreet zeggen?

Gebruik je nu al de cambioApp? Dan verandert er in feite niet zoveel. De sleutel zit op een andere manier in het handschoenkastje, de startprocedure is iets anders, … maar veel verandert dit niet aan je cambio-ervaring.

Gebruik je de cambioApp nog niet?  We raden je aan om de cambioApp te downloaden en zo snel mogelijk in gebruik te nemen.  Zo heb je blijvend toegang tot de volledige vloot (inclusief de 100% app-wagens) en ben je alvast voorbereid op het moment dat we 100% overschakelen naar de app.