Snelle boodschap of zondagsvisite?

Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd. Met een stadsauto of een ruimere wagen. Eenmalig of frequent. In je eigen stad of tijdens een weekendje weg. 24/7, wat de dag ook brengt. 

Hoe werkt het?

  1. Registreer online en download de cambio-app
  2. Reserveer je eerste rit met onze app.
  3. Haal je auto op met de cambio app aan de standplaats en breng hem daar terug
  4. Betaal maandelijks, per kilometer en aantal gereden uren.

Doe jij je voordeel met cambio?

Cambio autodelen heeft zoveel voordelen... Is cambio voor jou een logische keuze? Je ontdekt het met deze eenvoudige test.

Geniet nu van gratis instap!

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van cambio? Registreer je dan nu, want je geniet tijdelijk van gratis instap (= €35 korting). Actie geldig tot eind oktober. Tot binnenkort?!

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot 1950 voertuigen in meer dan 80 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.

Hoeveel kost het?

Als cambio-lid betaal je een vaste kost per kilometer en per uur - afhankelijk van het gekozen wagentype. Ontdek de formule die het best past bij jouw rij- en levensstijl. Hoeveel kan jij besparen met cambio?

Infosessie over elektrisch rijden - VOLZET

Dankzij cambio kan je ook elektrisch rijden, een volwaardig en milieuvriendelijker alternatief voor je gewone cambio-wagen.

Nog geen ervaring met elektrisch rijden, maar wel benieuwd? Schrijf je dan zeker in voor deze digitale infosessie op donderdag 29/09 om 20u, en ontdek alle tips & tricks om elektrisch te rijden met cambio. 

97% tevredenheid onder onze +55.000 leden

"Toen onze auto plots niet meer bruikbaar was, was cambio het perfecte cadeau om onze mobiliteit heel anders te gaan bekijken."

Joke uit Mechelen

Jouw auto zonder zorgen

Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én gemakkelijk want alles is inbegrepen.

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd

Is cambio iets voor jouw bedrijf?

Meer dan 15.000 professionele gebruikers kiezen vandaag al voor cambio business. We helpen jouw wagenpark te optimaliseren met flexibele formules vanaf €1,16 per uur en €0,14 per kilometer. Op het einde van de maand krijg je één overzichtelijke factuur.

cambio autodelen voor jouw bedrijf
De Lijn
mpact
NMBS
VAB