Kostenbesparend

Een eigen auto kost geld, ook als hij stilstaat. Met cambio betaal je enkel voor je auto als je die nodig hebt. Rij je minder dan 11.000 km per jaar? Dan bespaar je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar.

cambio autodelen is kostenbesparend
Gemakkelijk

Je inschrijven, de cambioApp downloaden, reserveren, rijden en achteraf betalen. Een auto, waar en wanneer je wilt. Van stadswagen tot monovolume. Simple as that.

Starten met cambio is gemakkelijk
Flexibel

Cambio gebruik je wanneer en zolang je wil. Frequent of sporadisch. Voor één uur, een dag of langer. Ook het wagentype waarvoor je kiest is flexibel: van kleine stadswagen of leuke bestelwagen tot ruime zevenzitter, wat de dag ook brengt.

Cambio is flexibel
Verschillende modellen

Kiezen zonder verliezen, dat is pas luxe. Het wagenpark van cambio bestaat uit verschillende modellen en mogelijkheden. Zo heb je steeds een wagen op maat van jouw verplaatsing. Neem zeker een kijkje naar ons wagenpark.

Het wagenpark van cambio
Altijd bereikbaar

Wij helpen je graag verder om een reservatie te verlengen, in te korten of te annuleren. Dit kan heel gemakkelijk in de cambioApp en ons callcenter is 24/7 bereikbaar. Ook met klachten of in geval van pech of ongeval kan je steeds telefonisch bij ons terecht.

Maak jij ook de switch?

Al meer dan 70.000 tevreden leden maakten de switch naar deze milieu- én budgetvriendelijke mobiliteitsoplossing. Geniet mee van al onze cambio-voordelen!