Vlaanderen

Ook dit jaar schenken we voor elke cambio-rit* tussen 1 en 31 december €0,75 aan het goede doel dat jij kiest. Voor de Warmste wagen editie 2022 kan je kiezen uit volgende organisaties (met focus op kansarmoede, klimaat en milieu), die elk je steun meer dan waard zijn:

Bos+

Meer en beter bos, dat is al meer dan 50 jaar de missie van BOS+.
Die missie vervullen ze door bomen aan te planten; door ontbossing tegen te gaan en door mensen warm te maken voor bos. Ze doen het hier in Vlaanderen, maar ook voor tropische bossen. Want bossen zijn één van de meest efficiënte middelen die er zijn om de klimaatontwrichting tegen te gaan. Bossen zijn bovendien schatkisten van biodiversiteit, een hernieuwbare grondstof, een grote gezondmaker en simpelweg wonderschoon en magnifiek.  

Meer info

WWF

Samen kunnen we de achteruitgang van de natuur stoppen.
De missie van WWF is de achteruitgang van de leefomgeving op onze planeet een halt toeroepen en aan een toekomst te bouwen waarin de mens in harmonie met de natuur leeft. Er bestaan oplossingen en WWF bewijst al meer dan 60 jaar dat het mogelijk is om verandering mogelijk te maken: een einde maken aan stroperij, natuurlijke landschappen herstellen, mentaliteiten veranderen, overal ter wereld en in België. De bescherming van bedreigde diersoorten en gebieden is de grootste uitdaging van de eeuw. Laten we samen het verschil maken!

Meer info

Deze stemming is afgelopen.