De brandstof (benzine/elektriciteit) is inbegrepen in de kilometerprijs. In iedere auto zit een eigen tankkaart (of laadpas) in het handschoenenkastje. De pincode van de tankkaart vind je bij de reservatiegegevens in de cambioApp. Als je met een auto rijdt die over een handmodule beschikt, verschijnt de code ook op het scherm van de handmodule eenmaal je de motor uitschakelt.

carte carburant

Neem een kijkje naar de kilometerstand van de wagen: je zal deze moeten ingeven op de betaalzuil.

Met deze kaart kan je aan de betaalautomaat van alle Total-stations tanken in België en de rest van Europa*. 

In sommige kleinere steden in Vlaanderen en Wallonië bevindt er zich een Shell-tankkaart in de auto. In deze steden is het aanbod van Shell namelijk uitgebreider. Kijk dus altijd even op de tankkaart waar je terecht kan, alvorens bij een tankstation langs te rijden.

We vragen altijd dat de tank minstens 1/4 gevuld is als je de auto terugbrengt naar z'n standplaats, zie onze fair-play regels.

Is er geen Total/Shell-station in de buurt en moet de wagen dringend getankt worden? Tank dan met je eigen kaart voor maximum €30 en bezorg ons het ticketje. We verrekenen dit bedrag op jouw volgende factuur.

Elektrische wagens zijn voorzien van een laadpas... al moet je in principe niet bijladen onderweg: de wagen is voldoende opgeladen bij vertrek om je rit zonder zorgen of bijladen te kunnen afleggen.

*Als je naar het buitenland gaat, controleer je best op voorhand of onze tankkaart kan gebruikt worden. Via volgende link kan je dit checken. Vink de kaart "Eurotraffic" aan en je vindt er de mogelijke tankstations.