Bruxelles / Brussel

Nieuwe standplaatsen en uitbreidingen

4 nieuwe standplaatsen in Vorst: Kastanje, Kersbeek, Molière en Rosendael. 

4 nieuwe standplaatsen in Ukkel: Cavell, de Fré, Dieweg, Montjoie. In de lente zal ons aanbod in deze gemeente nog verder uitgebreid worden met Houzeau en Kauwerg. 

Er zijn ook 37 plaatsen bijgekomen in de Vijhoek en de Europese wijk, dankzij de uitbreiding van een heel aantal standplaatsen met 2 tot 4 extra plaatsen. 

Na de werken aan de kleine ring en bijhorende verhuis van de standplaats Naamsepoort is deze vergroot van 6 naar 10 plaatsen. 

Plannen voor 2020

3 nieuwe standplaatsen in Sint-Pieters-Woluwe: Leopold, Museum (van de tram), White Star . In het voorjaar van  2020 zullen daar ook nog Orée en Amitié (als ondersteuning voor Stokkel) bijkomen.

Er zijn 5 nieuwe standplaatsen gepland in de drukbevolkte wijken in Molenbeek: Karreveld, Machtens, Jubileum en ook Ossegem en Ribaucourt (bij het gelijknamige metrostation).

In Molenbeek zal de standplaats Brunfaut weer open na de werken.

We hopen ook in Koekelberg in de buurt van de Basiliek en de tramhaltes van lijn 19 (Segherswijk) ons aanbod te kunnen uitbreiden.

In Elsene zullen  2 plaatsen worden toegevoegd aan de standplaatsen Blyckaerts, Brugmann, Kastelein en Kerkhof en ook aan het “Klein Zwitserland”-plein en “Plaine” in de buurt van de studentenwijk en de campus van de ULB.

Een nieuwe ophaallocatie is ook gepland in Brussel-centrum “Sablon”, een standplaats met erg veel potentieel.

Andere opportuniteiten op privéterrein of samenwerkingen met een aantal projectontwikkelaars en worden in de loop van het komende jaar verder bekeken.

Bekijk al onze standplaatsen op onze website.