Bruxelles / Brussel

In Elsene hebben we onlangs de gelegenheid gehad om de standplaats "Zwitser" te openen met drie voertuigen, op het Klein-Zwitserlandplein. De standplaatsen "Boondael" en " Abdij” zullen snel volgen. Dit verhoogt aanzienlijk ons aanbod in de zuid / zuidoost zone van de vijfhoek . 
Na de uitbreiding van de standplaatsen "Brugmann" en "Blyckaerts", zal het aanbod ook verdubbeld worden op de locaties "Kastelijn" en "Kerkhof", na de wegwerkzaamheden in deze twee zones.

Op langere termijn zijn er twee nieuwe ophaallocaties voorzien: "Marie-José" (na de werken) en "Plein", langs de campus van de ULB, vlakbij het Villo-station.

In Koekelberg versterken we het aanbod nabij Simonis, rond de Basiliek met 3 x 2 wagens aan de standplaatsen "Vrijheid", "Glorie” en "Seghers".

In het noordwesten van de regio, in Jette, zal "Esseghem" twee wagens ter beschikking stellen.

Stad Brussel zal naast de uitbreiding van "Dansaert", vier nieuwe standplaatsen inhuldigen: "Boudewijn" dichtbij het einde van de metrolijn 6, "Raemaekers" naast "Bockstael" (na de voorziene wegenwerken), "Zavel" bij de kerk en "Tivoli" in de nieuwe woonwijk.

De standplaats "Montenegro" werd onlangs geïnstalleerd in “Sint-Gillis”. “Ducpétiaux” wordt uitgebreid, evenals "Fonsny", "Janson", "Parvis" en "Hallepoort”. 

Tot slot, plannen we nieuwe openingen van de standplaats "Kerk" in Sint-Gillis, en de ophaalpunten "Loix" en "Kemmel" nabij het park van Vorst.

Deze lijst is niet exhaustief, maar toont mooi aan dat we met hernieuwde energie onze vloot uitbreiden.