15 jaar cambio in Vlaanderen

Dat willen we samen met jou vieren! Autodelen doe je samen, dan pas maak je een impact. Daarom willen we 15 jaar cambio samen vieren met al onze leden én iedereen die z’n steentje bijdraagt tot een duurzamere mobiliteit. Het feest is volledig gratis én iedereen is welkom. Kom langs met je familie, vrienden & favoriete buren en geniet van een heerlijke dag!

Waar is dat feestje?

14 september '19
van 13u - 21u

DOK gent
Splitsing Koopvaardijlaan - Afrikalaan
9000 Gent

Op 10 minuten stappen van Dampoort station. Via bus bereikbaar met lijn 6. Jouw fiets parkeer je met gemak in de voorziene fietsstallingen.

Programma

Repair Café: 13u00-15u00
Workshop Deelhapjes: 13u-14u | 15u30-16u30 | 17u30-18u30
Workshop Bandenpompkampioen: 13u-13u30 | 14u30-15u
Workshop Bikewash: 13u45-14u15 | 16u-16u30

FAMILIEFOTO: 15u

TAARTENWEDSTRIJD: 15u30-17u30

Doorlopend: Straatmuzikantenfestival, Plastiek Boetiek, Gratis lucht en vet, Bus naar de toekomst, allerhande fietsen testen, 360° VR Carpool experience, Deelautoaccidentenkliniek, Fotobooth, Cambio Bingo, Mobiele Quiz, Deelauto wellness, Ludieke deelauto & fiets tuningbeurs, De Sterkste Man, Doorgeeftraktaties, Strandstoeldelen, Foodtrucks
 

Schrijf in, kom langs en win!

Als het feest is, mogen er ook cadeau’s zijn! Onder het motto “minder maar beter” verloten we enkele mooie prijzen onder iedereen die zich inschrijft voor de familiefoto én voor de winnaars van de taartenbakwedstrijd.

Schrijf je in voor de taartenwedstrijd

Alles smaakt beter als je het deelt! We delen al onze auto’s samen, dus waarom geen taart? Toon ons jouw beste bakkerskunsten en win een prachtig weekendje weg of één van de andere prijzen.

-INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN-

Kom mee op de familiefoto

Cambio autodelen, wie is dat eigenlijk? Wel, in de eerste plaats onze leden, onze partners en iedereen die autodelen mogelijk maakt. Hoog tijd om eens iedereen samen op de foto te krijgen. Als kers op de taart strooien we nog enkele leuke cadeautjes in het rond. Inschrijven is de boodschap!

-INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN-

Straatmuzikantenfestival

 • De Cauter Trio
  Drie generaties in één verbluffend Jazz trio
 • Duo Quetzal
  Intenst akoestische gitaar en zang met Mexicaanse roots
 • Soultime
  Haal jouw innerlijke James Brown boven: Soul, R&B, Funk
 • Michail Bezverchni
  Laureaat KEW viool, betoverend klassiek

Familiefoto

15u - 15u30

Iedereen die mee autodelen op de kaart zet, willen we graag samen op één foto.
Beetje naar links, beetje naar rechts… SMILE!

Als kers op de taart verloten we enkele super prijzen onder iedereen die inschrijft om mee op de foto te gaan: één jaar Kunst in Huiseen charme-weekendje weg en veel meer.

- inschrijvingen afgesloten -

Repair Café

13u - 15u

Geef je vertrouwde spullen een tweede leven, gooi ze niet weg. Het team herstellers van het repair café staat klaar.
Fietsen, klein elektro, smartphones, tablets, pc, textiel,… breng maar mee, we helpen het jou te fixen!

In samenwerking met GMF.

Taartenwedstrijd

15u30 - 17u30

Bak jouw beste taart en laat de andere cambio-leden en onze jury proeven. De winnaars maken kans op enkele fantastische prijzen.
Je kan de hele middag jouw taart afgeven, het proeven gaat vanaf 15u30 van start. Om 17u30 maken we de winnaars bekend.

- inschrijvingen afgesloten -

Deelhapjes - workshop

15u30-16u30 | 17u30-18u30

In één uurtje leren de chefs van EVA vzw jou de heerlijkste vegan deelhapjes maken. Vingeraflikkend gratis en voor niks.

Inschrijven verplicht / max. 15 personen per workshop

Plastiek Boetiek

Doorlopend

De mobiele plastiekfabriek van Plastiek Boetiek verwerkt met plezier jouw plastic afval tot nieuwe nuttige voorwerpen: een hoesje voor je gsm, een sleutelhanger, een draagtas, tegels, … Geen plastic op zak? Ga dan gerust een kwartiertje plastic vissen.

Alle plastic afval van het deelfeest zal ter plekke worden verwerkt!

Gratis lucht en vet

13u - 17u

Fietsplezier begint bij een fiets die lekker bolt. Piept jouw stalen ros iets meer dan je graag hebt? Kom even langs bij De Fietsambassade. Hun fietsenmakers smeren je ketting en pompen je banden op zodat je binnen de kortste keren zorgeloos in het wiel van Remco Evenepoel zit.

360° VR carpool experience

Doorlopend

Carpoolen is een feest! Wie dat nog niet wist kan het dankzij Taxistopeens virtueel aan de levende lijve ondervinden.

Blue-bike

Doorlopend

Met Blue-bike heb je echt altijd een fiets bij de hand. En dat de fiets de snelste oplossing is, kan je ter plekke uittesten. Smeer die kuiten maar al in!

De bus naar de toekomst

Doorlopend

De toekomst komt er sneller aan dan verwacht! De Lijn zet met z’n bus naar de toekomst een walk-in cinema op waar je een idee krijgt wat ons te wachten staat op vlak van mobiliteit. Tegelijk geven we ook een beeld mee van hoe slimme mobiliteit onze leefruimte kan herscheppen… Kom dat zien, kom dat zien!

Straatmuzikantenfestival

Doorlopend

Muziek leeft vaak op straat, net als onze deelauto’s. Een brede line-up top-muzikanten zorgt voor de vrolijke noten op ons feest: Mexicaanse gitaarmuziek, een Jazz-trio dat drie generaties in één familie bevat, Soul met de S van Straf en een klassieke violist die weet te begeesteren (KEW-winnaar 1967).

Test een fiets

13u - 17u

De Fietsambassade heeft net een gloednieuw gamma aan fietsen binnen, kom ze eens uitproberen: e-bikes, kinderfietsen, cargofietsen, familie-bakfietsen, elektrische bakfietsen, tandems, longtailfietsen, ouder-kindfietsen, etc.

Cambio bingo

Doorlopend

Beproef jouw geluk in onze niet-zo-serieuze cambio bingo. Wat moeten we anders met al die verloren voorwerpen?

Bandenpompkampioen - workshop

13u - 13u30 | 14u30 - 15u

Niks boven een piekfijne fiets. De prof-mechaniekers van De Fietsambassade leren jou hoe hard en hoe vaak je jouw banden moet oppompen. Met een bandenpompwedstrijd als ultieme test.

Deelauto wellness

Doorlopend

Als cambio zoveel auto’s van de baan haalt, wat gebeurt er dan eigenlijk allemaal met die auto’s? Wel, wat als we er nu eens een wellness mee maken?! Kom langs en voel de stress uit uw kleine teen wegvloeien.

Bikewash - workshop

13u45 - 14u15 | 16u - 16u30

Niks boven een piekfijne fiets. De prof-mechaniekers van De Fietsambassade leren jou hoe je best jouw fiets een grondig bad geeft. Als daar maar geen schuimfuif van komt!

De Sterkste Man

Doorlopend

Als we dan toch verstandig met onze energie willen omspringen, moeten we misschien de Sterkste Man inschakelen om onze kinderen te vervoeren / in vervoering te brengen. 100% binnen de normen van de Lage Emissie zone.

Deelautoaccidentenkliniek

Doorlopend

Het kan de beste overkomen – een accidentje, zelfs met een deelauto. Zet uw kinderen af aan de deelautoaccidentenkliniek en ontdek met welke littekens ze huiswaarts keren.

Fotobooth

Doorlopend

Samson en Gert zongen het al: “had je 10 miljoen wat zou jij dan doen?” Dat je met autodelen een schone cent kunt besparen is wiedes, maar wat doe je dan met al dat opgebouwd fortuin? Spring in onze fotobooth en verlekker al jouw vrienden en kennissen met keischone beelden van jouw luxeleventje als cambio-autodeler.

Tuning beurs

Doorlopend

Bij cambio mag het er soms ook eens goed uit zien: laat jouw verbeelding de vrije loop en tune onze deelwagens of jouw eigen fiets naar de laatste nieuwe trends. Het kan niet gek genoeg. Laat alvast jouw nektapijt maar groeien…

Mobiele quiz

Doorlopend

“Dit bord geeft het begin van een autoweg aan. Welk soort verkeersbord is het?” We checken jouw kennis van de wegcode en toetsen meteen even hoe goed je cambio echt kent. Zolang we maar niet de afrit naar “serieus” nemen…

Foodtrucks

Doorlopend

Lekker en gezond: voor ieder die wil is er een stevige hap. Van wraps via curry tot burgers. De koks van Wrap 'n Roll en Viva Vega geven honger geen kans!