Spoorwegstraat
8000 Brugge
België

Deze standplaats bevindt zich in de B-parking (P1) aan achterkant van het station Brugge, op verdieping -1. Toegang via het station (tussen 20u en 5u aanmelden via de intercom): als je richting de uitgang Sint-Michiels stapt, is de ingang van de parking aan de linker kan via de lift of de trapkoker (volg Parking Station P1). Meer info via de cambioApp.
Toegang tot de parkeergarage te voet:
toegang via de lift of trapkoker in de hal aan de achterkant van het station : volg de bewegwijzering naar de parking (Parking Station P1) langs de kant van de Deliway. Neem de lift of de trap naar -1. Bij het betreden van de parking zelf bevinden de wagens zich recht tegenover u (en recht tegenover de laadpalen voor elektrische wagens) (interne signalisatie : 1.14). Vloersignalisatie op de plaatsen voorzien. Opgepast, de parking is niet vrij toegankelijk tussen 20u en 5u. Wie binnen dit tijdsvenster een wagen wenst op te halen, dient zich aan te melden met zijn klantnummer via de intercom (aan de muur naast de ingang in de stationshal naast Deliway).

De parking verlaten met de wagen / binnenrijden van de parking:
in elke wagen is een parkeerkaart voorzien (geplastificeerde badge in zijvak kant chauffeur). Met deze kaart opent u de slagboom. Gebruik deze parkeerkaart zowel bij binnen- als buitenrijden van de parking (volg de instructies op de kaart). GEEN PARKEERTICKET nemen! Gelieve de parkeerkaart na gebruik onmiddellijk terug te stoppen op zijn plaats en ze onder geen beding uit de wagen te verwijderen. Toegang met de wagen (en uitrit parking) : vanaf de standplaats van de wagen heeft u zicht op de uitrit van de parking. Deze uitrit komt uit in de Spoorwegstraat (achterkant station kant Ten Briele). Er is GEEN uitweg richting voorzijde station - in voorkomend geval kan u beter opteren voor een wagen aan standplaats Brugge Station. Bij het binnenrijden van de parking rijdt u rechtdoor en komt u recht op de standplaats uit (linkerzijde). Fietsenstallingen aan het station aanwezig.
underground+parkeerbadge

Wagenklasses

  • L Break
  • M Berline
  • M Minivan
  • S e-cambio autom.
  • S Mini
  • XL Monovolume-5+2pl