Jouw auto waar je wil, wanneer je wil

Snelle boodschap of zondagsvisite? Cambio is even flexibel in te vullen als jouw vrije tijd. Eenmalig of frequent. In je eigen stad of tijdens een weekendje weg. 24/7, wat de dag ook brengt. 

Waarom cambio autodelen?

Er zijn veel goede reden om te starten met cambio...

  • Cambio autodelen is gemakkelijk. Geen zorgen rond onderhoud, garages of verzekeringen; jij rijdt en wij doen de rest!
  • Cambio autodelen is goed voor het milieu, want veel cambio-gebruikers hebben zelf geen auto meer. 1 cambio-deelwagen haalt 14 private wagens van de baan. Zo creëren we meer ruimte voor spelen, groen en vrije tijd. 
  • Cambio autodelen is goed voor je portemonnee. De vaste kosten van een auto vallen weg en je betaalt alleen voor je auto als je hem gebruikt.

Doe jij ook je voordeel met cambio autodelen? Check via doe de test

Maak de switch!

Is cambio voor jou een logische keuze? Maak dan de switch en registreer je vandaag nog. Met de kortingscode Leuven2030deelt geniet je tot 18 augustus 2022 van gratis instap!

Enkel geldig voor leden van Leuven 2030. Door deel te nemen aan de actie ga je ermee akkoord dat het bestaan van jouw lidmaatschap bij Leuven 2030 wordt gecontroleerd. Indien blijkt dat je geen lid ben van Leuven 2030 is cambio in recht om je de instapkost van €35 alsnog aan te rekenen.

Leuven 2030 bundelt krachten voor een klimaatneutrale stad

Leuven 2030 is de vzw die in Leuven alle krachten bundelt rond de roadmap naar een klimaatneutrale stad. Via klein- en grootschalige acties en projecten brengt ze partners samen om sneller richting dat doel te gaan. Als ledenorganisatie kiest Leuven 2030 er uitdrukkelijk voor om dat voor en met iedereen in de stad te doen: inwoners, organisaties, bedrijven en overheden. Ze probeert de klimaattransitie zo meteen ook in te zetten als een kans voor meer sociale rechtvaardigheid zodat iedereen het goed kan hebben.

Jouw auto zonder zorgen

Overal beschikbaar
Brandstof inbegrepen
Gratis parkeren in jouw stad
Inclusief onderhoud
Nooit meer schoonmaken
Volledig verzekerd
Pechverhelping
24u/7d bereikbaar
Voordelig

Ontdek het aanbod in jouw buurt

Met cambio heb je toegang tot 1840 voertuigen in meer dan 60 steden. Gezellige tête-à-tête? Comfortabel met vier of ruime luxe met zeven? Ons wagenpark staat 24/7 voor je klaar.