Vlaanderen

Stem “Geert van cambio” tot Mobiliteitspersoonlijkheid 2019

Rijk zullen we er niet van worden.  Voor de schone ogen van de jury moeten we het wellicht ook niet doen (al zijn we dat niet 100% zeker).  En echt fan van personencultus zijn we niet, alle collega’s helpen mee te realiseren waar cambio voor staat.

Maar als we de stemming winnen krijgen we misschien wel een extra opportuniteit om onze visie en wensen richting de Vlaamse beleidsmakers nog eens in de schijnwerpers te zetten.  (check ook onze impactpagina )

Reden genoeg om onze gêne te overwinnen en toch wat stemmen te ronselen.

Breng ook jouw stem uit op Geert/cambio .. en help zo mee onze missie in de verf te zetten, namelijk samen met jou en alle andere cambio-leden  de leefbaarheid van de stad verhogen door mee te helpen de impact van de auto op het stedelijk weefsel te verminderen.

 Onze oproep naar het beleid : “Maak onze steden meer leefbaar en investeer in duurzame mobiliteit (performant openbaar vervoer, goede fiets- en wandelinfrastructuur, ..).    En wat autodelen betreft : maak van de ‘parkeerruimte’ die wij (samen met alle cambio-leden en andere autodelers) vrijmaken terug ‘publieke ruimte’.  Ruimte voor groen, ruimte om te spelen, ruimte om te leven ..

Ps: Dit gezegd zijnde : ook Julie en Tim zijn waardevolle kandidaten die terecht genomineerd werden. Elke stem is dus per definitie een waardevolle stem.