Cambio van start in Keerbergen en Kraainem

100% elektrisch!

Vlaanderen

Goed nieuws! Cambio autodelen is er ook in Keerbergen - je kan er een elektrische stadswagen of elektrische minivan ophalen op standplaats Keerbergen Kerk - én we gingen ook van start in Kraainem - met een stadswagen op standplaats Vredeplaats

Nog geen cambio-lid, maar wel interesse? 

We nodigen iedereen uit Keerbergen graag uit op de infosessie op dinsdagavond 21 mei om 19u30 in het gemeentehuis van Keerbergen, waar we van A tot Z uitleggen hoe (elektrisch rijden met) cambio autodelen werkt. Gratis deelname, inschrijven doe je hier.

Wie in Kraainem woont, is welkom op maandag 3 juni op de infosessie om 19u30 in het gemeentehuis van Kraainem voor een tweetalige infosessie. Gratis deelname, inschrijven doe je hier.

Ben jij reeds cambio-gebruiker, en wil je partner graag aansluiten? Of ken je buren, vrienden, collega's of kennissen uit Keerbergen of Kraainem die het kan interesseren? Zij kunnen momenteel genieten van gratis instap als ze zich registreren voor half juni 2024 met de code KEERBERGENDEELT24 (voor inwoners van Keerbergen) of KRAAINEMDEELT24 (voor inwoners van Kraainem).

Men zegge het voort! Hoe meer zielen, hoe sneller we het aanbod verder kunnen uitbreiden...