Een kort overzicht van de belangrijkste verschillen:

Klassiek autoverhuur: je moet telkens je een auto wil huren een bestelbon invullen. Voor het afhalen van je wagen ben je gebonden aan de openingstijden van het verhuurbedrijf.
cambio autodelen: je registreert je één keer en krijgt toegang tot de cambioApp waarmee je 24u/24 en 7d/7 toegang hebt tot de cambio-auto's, ongeacht de openingstijden van onze kantoren. Je kan bovendien tot enkele minuten voor jouw vertrek nog een wagen reserveren.

Klassiek autoverhuur: de huurtijd moet steeds minstens 24 uur zijn en er zijn slechts enkele afhaalpunten per stad.
cambio autodelen: je kan al een wagen ontlenen voor minimum één uur. De wagens staan verspreid over de stad op de voor cambio gereserveerde standplaatsen. In de meeste grotere steden is er al een uitgebreid netwerk aan standplaatsen beschikbaar zodat je vaak een auto kunt ophalen aan een standplaats binnen loop- of fietsbereik van je woning of je werk.

Klassiek autoverhuur: in de verhuurprijs is de brandstof niet inbegrepen en vaak is slechts een gedeeltelijke verzekering voorzien. Betalen moet met een kredietkaart.
cambio autodelen: in de prijs zijn volgende zaken inbegrepen:
- een verzekering met een maximum eigen risico van 1.000 Euro
- brandstof
Op het einde van de maand krijg je een factuur met een overzicht van jouw ritten. Betaling kan via overschrijving of domiciliëring.