Je mag zoveel rijden als je wilt, los van je gekozen tariefformule.

Bij cambio rij je echter "op krediet": wij houden de totale kostprijs bij van de ritten die je hebt gereden en op het einde van de maand sturen wij een factuur op. Daarom vragen we om bij het begin van je lidmaatschap een financieringsbijdrage te betalen. Het bedrag van deze financieringsbijdrage is tevens je gebruikslimiet, een bedrag dat je niet mag overschrijden. Hierbij wordt rekening gehouden met het totaal bedrag van nog openstaande facturen, een schatting van de nog niet verwerkte ritten en van je reservaties in de nabije toekomst.

Naargelang het gekozen tarief is je financieringsbijdrage (en dus ook je gebruikslimiet) hoger of lager. In ruil voor de hogere financieringsbijdrage (in Bonus of Comfort) geeft cambio je echter interessantere gebruikstarieven ...

Rij je uitzonderlijk eens meer dan de financieringsbijdrage, dan kan je cambio-credits aankopen in de cambioApp. Je kan dan onmiddellijk opnieuw reserveren.

Vergeet niet eventueel te wijzigen van tarief als je gebruiksprofiel verandert. Wie veel rijdt in bvb het Start-tarief komt een stuk duurder uit dan in het Bonus-tarief. Tijdig wisselen van tarief kan dus lonen.