Veelgestelde vragen

Ik wil me inschrijven, hoe gaat dat?

Inschrijven doe je zo:

  1. Registreer je via de website. Hou je rijbewijs en identiteitskaart bij de hand. We vragen ernaar tijdens de inschrijving. 
  2. Bevestig je registratie door de financieringsbijdrage en instapkost (€35)* te betalen.
  3. Volg de  online infosessie en leg een quiz af
  4. Na jouw registratie sturen we jou je persoonlijke pincode op.
  5. Download de cambioApp en maak je eerste reservatie.

* Als je kiest voor een Safety Pack: + 25€

Contacteer gerust de klantendienst als je problemen ondervindt of nog vragen hebt.

Moet ik een waarborg betalen?

Ja, naargelang het gekozen tarief vragen we om een financieringsbijdrage te betalen. Dit bedrag is meteen ook jouw gebruikslimiet.

Deze limiet is niet een bedrag dat je maandelijks moet opgebruiken, maar is daarentegen een maximumbedrag dat je niet mag overschrijden.
Hierbij wordt rekening gehouden met het totaal bedrag van nog openstaande facturen, een schatting van de nog niet verwerkte ritten en de geraamde kosten van al gemaakte reservaties in de nabije toekomst.

Kan ik een auto reserveren in een andere stad of regio?

Ja, bij cambio kan je in meer dan 100 steden over gans België en zelfs in de Duitse cambio-steden auto’s ontlenen. Ontdek onze cambio-steden.

Voor gebruik in Duitsland neem je best even contact op met de klantendienst.

Moet ik de brandstof zelf betalen?

Neen, de brandstof (benzine of elektriciteit) is in de prijs inbegrepen. We verwachten wel dat je gaat tanken als de tank minder dan 1/4 vol is. Rij je elektrisch, dan dien je na elke rit de wagen opnieuw aan te sluiten aan de laadpaal zodat de wagen kan opladen. Je moet onderweg enkel bijladen als je meer kilometers doet dan dat je had doorgegeven bij je reservatie (actieradius). Zo kan de gebruiker na jou zonder zorgen vertrekken.

Je betaalt tijdens het tanken of laden met de tankkaart of laadpas die in jouw cambio-wagen zit. De rekening komt rechtstreeks bij cambio terecht.

Nuttige documenten

Zoek je een bepaald document om je partner in te schrijven of om lid te worden onder de voorwaarden van de Brussel'Air-premie? Of wens je de gebruikershandleiding te downloaden?